SB Online

SKANDAL: Djeca od Djeda Božićnjaka, kraj Sl. Broda, dobila stripove eksplicitnog sadržaja

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | SKANDAL: Djeca od Djeda Božićnjaka, kraj Sl. Broda, dobila stripove eksplicitnog sadržaja SB Online | SKANDAL: Djeca od Djeda Božićnjaka, kraj Sl. Broda, dobila stripove eksplicitnog sadržaja

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Kako u većini gradova i općina, tako je tijekom vikenda, odnosno  u subotu 18. prosinca i u Brodski Stupnik stigao Djed Božićnjak 

"Ugodnu atmosferu u lijepom ambijentu uz bogatu eno-gastro ponudu naših udruga na večerašnjem obilježavanju Adventa u Općini Brodski Stupnik svojim dolaskom je uveličao i sam Djed Božićnjak, kojem se obradovalo 200-tinjak djece koja su nagrađena prigodnim darovima", piše na Facebook stranici Goran Jelinić, načelnik Općine Brodski Stupnik.

KOLIKO SU DAROVI "PRIGODNI"?

Naime, otkrivamo pravi skandal, odnosno sadržaj darova koje su djeca dobila od Djeda Božićnjaka u Općini Brodski Stupnik. Uz slatkiše djeca su dobila slikovnicu "SILLAGE BRAZDA OD VATRE I PEPELA".

O sadržaju slikovnice ne treba puno govoriti, ali možemo reći da nam se javilo nekoliko žitelja Općine Brodski Stupnik koji su ogorčeni ovime, te ne znaju kako nazvati ovaj čin.DO NAČELNIKA SE NE MOŽE

Danas smo u više navrata pokušali doći do načelnika Općine Brodski Stupnik Gorana Jelinića, koji je nedostupan. Tako smo prvo kontaktirali Općinu gdje nam je ljubazna žena rekla kako je načelnik u Slavonskom Brodu, te smo je mi zamolili da nam da načelnikov broj, što je ona i učinila.

Nazvali smo načelnika u 12:48, on se nije javio, uputili smo mu i SMS poruku u 13:09, nakon toga ponovno smo kontaktirali njegov broj u 14:27, ali bezuspješno, te smo u 14:29 poslali još jednom SMS poruku, također bezuspješno.

Smatramo neodgovornim ovakvo ponašanje čelnika Općine nakon ovakvog skandaloznog incidenta, ali eto čovjek misli da javnost nema pravo znati, ali mi tu nećemo stati, poslali smo službeni novinarski upit u Općinu, te su oni nadležni prema Zakonu o pravu na pristup informacija u zakonskom roku dati nam informacije. Čim dobijemo tražene odgovore, objavit ćemo ih.

Dodajmo ovome kako je na službenim Facebook stranicama Općine napisano: "Općina Brodski Stupnik se ispričava roditeljima i djeci što su se u pojedinim paketićima Djeda Božićnjaka nalazile slikovnice (stripovi) neprimjerenog sadržaja djeci tog uzrasta".


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: