SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

SAZNAJEMO: Evo što će biti s norijadom u Sl. Brodu

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | SAZNAJEMO: Evo što će biti s norijadom u Sl. Brodu SB Online | SAZNAJEMO: Evo što će biti s norijadom u Sl. Brodu

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kako doznajemo, Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije izdao je danas "uvjetnu suglasnost" za održavanje završne proslave maturanata uz poštivanje svih postojećih epidemioloških mjera. Prema informacijama s kojima SBOnline raspolaže Stožer je uvjetovao sljedeće:


"Dopušteno je organiziranje tradicionalnih kostimiranih povorki maturanata od njihovih srednjih škola prema središnjem gradskom trgu u odvojenim skupinama od po 25 osoba (što je ekvivalentno veličini razreda), a što je i u skladu s postojećom Odlukom nacionalnog Stožera CZ (na snazi do 31.05.) prema kojoj su dopuštena javna okupljanja do 25 osoba.
 
S obzirom na postojeće epidemiološke mjere, Županijski Stožer CZ nema ovlasti dopustiti zajedničko masovno okupljanje i druženje svih (više stotina) maturanata na središnjim gradskim trgovima ili drugim lokacijama te stoga preporučuje gradovima da ne organiziraju nikakve koncerte ili provode druge aktivnosti kojima bi se poticalo višesatno druženje ili zadržavanje više stotina osoba na jednom mjestu.  
 
Od gradskih Stožera CZ traži se osiguranje dovoljnog broja covid redara na javnim gradskim površinama odnosno na gradskim trgovima u vrijeme dolaska i boravka maturanata, a koji će biti zaduženi za kontrolu okupljanja u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama", kaže nam naš izvor.

Stožer je donio ovu suglasnost, kako saznajemo, nakon konzultacija sa Stožerom CZ RH i epidemiološkom službom Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije. MATURANTI ĆE OV GODINE PROŠETATI GRADOM 25.5.!


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: