SB Online

SADA JE I SLUŽBENO: Pogledajte tko vlada Sl. Brodom

PRIJE 8 MJESECI
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | SADA JE I SLUŽBENO: Pogledajte tko vlada Sl. Brodom SB Online | SADA JE I SLUŽBENO: Pogledajte tko vlada Sl. Brodom

PRIJE 8 MJESECI
TEKST: Grad Slavonski Brod

Jučer su spuštanjem platna mira, predajom ključa grada djeci i polaganjem cvjetnog vjenčića na spomenik Ivane Brlić Mažuranić otvorene tradicionalne, 52. po redu, dječje svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić“. Svečanom otvorenju manifestacije prethodilo je Druženje iz bajke u sklopu kojeg su priređene različite zabavne igre zahvaljujući kojima je dječji osmijeh odjekivao brodskom Tvrđavom. U tjednu koji slijedi, sve do nedjelje 23. travnja, našim će gradom vladati djeca, a sve u čast Ivane Brlić Mažuranić koja je upravo u Slavonskom Brodu provela većinu svoga života i ovdje stvorila djela uz koja su odrastale brojne generacije.

Otvorenju dječjih svečanosti prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača. Nakon otvorenja, uslijedila je u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić Mažuranić“ premijera predstave „Ribar Palunko i njegova žena“, a današnje su aktivnosti samo mali dio programa kojeg su gradske ustanove priredile za sve mališane koji će u narednih tjedan dana posjetiti Slavonski Brod.

Sve aktivnosti u sklopu programa manifestacije „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić“ možete pronaći OVDJE.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.