SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

S 2,61 promila upravljao automobilom i udario u šumsku prikolicu

SB Online | S 2,61 promila upravljao automobilom i udario u šumsku prikolicu SB Online | S 2,61 promila upravljao automobilom i udario u šumsku prikolicu

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na raskrižju šumskih cesta, u blizini Gundinaca, dana 15. travnja, u 9.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policijski službenici su utvrdili da je 56-godišnjak upravljao osobnim automobilom kojemu je istekao rok važenja prometne dozvole i to, prije stjecanja prava na upravljanje  i pod utjecajem alkohola (2,61 promila) te tijekom vožnje nije koristio zaštitni sigurnosni pojas.

Nadalje je utvrđeno da je 56-godišnjak dolaskom do raskrižja šumskih cesta, zbog neprilagođene brzine prilikom skretanja udesno izgubio nadzor nad upravljačem automobila i prednjim dijelom automobila udario u rudo (na kojem je sjedio 44-godišnjak) šumske prikolice (parkirana i natovarena drvima). U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 44-godišnjak kojemu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, a nakon koje je pušten kući.

Policijski službenici su alkoholiziranog 56-godišnjaka priveli u prostorije Postaje prometne policije i zadržali na otriježnjenju te protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. Također je od istoga privremeno oduzet osobni automobil. 
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: