SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Raspored za 4. tjedan proljetne deratizacije. Pogledajte koje su ulice na redu

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: metkovic-news.com

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Raspored za 4. tjedan proljetne deratizacije. Pogledajte koje su ulice na redu SB Online | Raspored za 4. tjedan proljetne deratizacije. Pogledajte koje su ulice na redu

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: metkovic-news.com

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U razdoblju od 27. svibnja (ponedjeljak) do 29. svibnja (srijeda) 2024. godine na području grada Slavonskog Broda, stručni i osposobljeni djelatni tvrtke ADRIA GRUPA d.o.o. iz Zagreba provest će deratizaciju javnih zelenih površina, obala vodotokova, kanalizacijskog sustava, stambenih objekata. Deratizacija na području grada Slavonskog Broda tijekom 2024. godine provoditi će se u skladu s Programom mjera i provedbenom planu obvezne preventivne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije za područje grada Slavonskog Broda u 2024. godini, a koji je izrađen od strane Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije, V. Nazora 2a, Slavonski Brod (Gradonačelnik, KLASA: 351-02/24-01/1, UR.BROJ: 2178/01-07-24-3, od 02. siječnja 2024.g.; Službeni glasnik Grada Slavonskog Broda br. 1/24 od 03. siječnja 2024.g.).
Za deratizaciju, stručni djelatnici tvrtke ADRIA GRUPA d.o.o iz Zagreba koristiti će sredstva koja su dozvoljena i propisno registrirana i dopuštena za primjenu u Republici Hrvatskoj rješenjem Ministarstva zdravlja RH.
U Tablici 1. definiran je prostorni i vremenski raspored provođenja deratizacije zelenih površina, obala vodotokova, kanalizacijskog sustava, stambenih objekata za razdoblje od 27. svibnja do 29. svibnja 2024.g.
Napomena:
U slučaju loših vremenskih uvjeta, provođenje akcije se odgađa za sljedeće povoljno vremensko razdoblje.

Prilikom obilaska obiteljske kuće ili stambene zgrade, stručni djelatnici tvrtke ADRIA GRUPA d.o.o. iz Zagreba, ostavljaju obavijest u poštanskim sandučiću ukoliko nije nitko zatečen na predviđenoj lokaciji provođenja mjera deratizacije.
Ovim putem molimo sve građane da kontaktiraju voditelja deratizacije iz tvrtke ADRIA GRUPA d.o.o. iz Zagreba, ukoliko nisu bili prisutni u svojem domu (obiteljska kuća, stambena zgrada) za vrijeme provođenja mjera deratizacije prema rasporedu navedenom u Tablici 1. Cilj tijekom provođenja mjera proljetne deratizacije je obuhvatiti što veći broj kućanstva na području grada Slavonskog Broda.
Kontakt osoba ADRIA GRUPA d.o.o.
Voditelj deratizacije: HRVOJE ŠEK, Mob. 091/515-0055
Tablica 1. Prikaz prostornog i vremenskog rasporeda provođenja 4. tjedna proljetne akcije deratizacije kanalizacijskog sustava i stambenih objekata za razdoblje od 27. svibnja do 29. svibnja 2024.g.

Detaljan raspored možete vidjeti OVDJE

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.