SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Raspisan Natječaj za sufinanciranje izrade projekta solarne elektrane za kućanstva

SB Online | Raspisan Natječaj za sufinanciranje izrade projekta solarne elektrane za kućanstva SB Online | Raspisan Natječaj za sufinanciranje izrade projekta solarne elektrane za kućanstva

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: SB Online
FOTO: SHUTTERSTOCK

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Građani Slavonskog Broda od danas, 28. kolovoza pa sve do 18. rujna 2023. mogu se prijaviti na Natječaj za sufinanciranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta sunčane elektrane za proizvodnju električne energije, za vlastitu potrošnju u kućanstvu. Javni poziv Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) za sufinanciranje ugradnje sunčanih elektrana na obiteljskim kućama očekuje se na jesen ove godine, a Slavonski Brod želi pomoći zainteresiranim građanima kako bi se na vrijeme pripremili za navedeni javni poziv i ostvarili pravo na državnu subvenciju.

Prijavitelji kroz Natječaj mogu ostvariti:

Sufinanciranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta sunčane elektrane u iznosu od 80%, kojim će on za nositelja prijave iznositi 85 EUR (640,43 HRK);
U slučaju interesa uspješno ocijenjenog prijavitelja, punu podršku u prijavi na nadolazeći javni poziv FZOEU za sufinanciranje ugradnje sunčane elektrane, a što uključuje administrativnu podršku te podršku u pronalasku pouzdanog izvođača sunčane elektrane i nabavi opreme.
Grad Slavonski Brod osigurao je sredstva za sufinanciranje izrade 30 glavnih projekata. Prijave koje sadrže potpunu dokumentaciju i predane su u roku, bodovat će se temeljem kriterija raspisanih u tekstu natječaja. Rezultati Natječaja bit će objavljeni u roku od 15 dana od zatvaranja natječaja.

Za više informacija, možete se obratiti na sljedeće e-mail adrese i telefonske brojeve:

solari@zez.coop ili radnim danom od 10 do 16 h na 01 2090 404
ivana.petrinjak@slavonski-brod.hr ili radnim danom od 07 do 15 h na 035 217 073
Sve informacije o dokumentaciji potrebnoj za prijavu na natječaj, kao i načinu prijave, nalaze se na POVEZNICI.

Izvor:www.slavonski-brod.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: