SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Raspisan Natječaj za dodjelu potpore studentima s područja grada Slavonskog Broda za akademsku 2023./2024. godinu

SB Online | Raspisan Natječaj za dodjelu potpore studentima s područja grada Slavonskog Broda za akademsku 2023./2024. godinu SB Online | Raspisan Natječaj za dodjelu potpore studentima s područja grada Slavonskog Broda za akademsku 2023./2024. godinu

PRIJE 5 MJESECI
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Grad Solin

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Slavonski Brod raspisao je Natječaj za dodjelu potpore studentima s područja grada Slavonskog Broda za akademsku 2023./2024. godinu. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području grada Slavonskog Broda do navršene 26. godine života pri čemu je uvjet da ne primaju neku drugu vrstu pomoći ili stipendiju. Rok za podnošenje prijava na natječaj je 25. listopada 2023. godine, a prijave se dostavljaju na sljedeću adresu:

Grad Slavonski Brod
Komisija za odabir studenata
Vukovarska 1
35000 Slavonski Brod

 Broj dodijeljenih stipendija ovisit će o planiranim proračunskim sredstvima. O ishodu postupka odabira, kandidati će biti obaviješteni u roku od 15 dana od dana izvršenog odabira.

Sve informacije o uvjetima natječaja, dokumentaciji potrebnoj za prijavu te potrebni obrasci za sudjelovanje na natječaju nalaze se OVDJE.

Izvor:www.slavonski-brod.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: