SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Provala trgovine u N. Gradiški, policija objavila detalje

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Provala trgovine u N. Gradiški, policija objavila detalje SB Online | Provala trgovine u N. Gradiški, policija objavila detalje

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Nakon što je u Policijskoj postaji Nova Gradiška, alarm signalizirao provalu u trgovinu, odmah je na mjesto događaja upućena policijska ophodnja, koja je potvrdila istinitost dojave

Naime, nepoznati počinitelji su provalili u trgovinu u Novoj Gradiški, te iz skladišta otuđili veću količinu cigareta i energetskih napitaka. Policijski službenici su ubrzo, u osobnom automobilu pronašli dvojicu mladića (19-godišnjak i jedan maloljetnik).

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, da su 11. svibnja, u 2,30 sati, spomenuta dvojica i još jedan maloljetnik, počinili kazneno djelo teške krađe. Temeljem naloga Županijskog suda pretražen je dom osumnjičenika, kojom prilikom je pronađena veća količina otuđenih cigareta, dok je otac jednog maloljetnika policiji predao drugi dio otuđenih cigareta, a koje će biti vraćene oštećenom.

Policijski službenici protiv osumnjičenih podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež, te izvješće Centru za socijalnu skrb. 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: