SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pronađeno streljivo predali policiji

SB Online | Pronađeno streljivo predali policiji SB Online | Pronađeno streljivo predali policiji
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Dvije osobe sa područja Slavonskog Broda i Okučana donijele su odluke o dragovoljnoj predaji oružja te pozvale policiju. Stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu došli su na adresu pozivatelja, te na siguran način preuzeli: 28 komada streljiva za automatsku pušku kalibra 7,62 mm, 14 komada streljiva kalibra 7,9 mm, spremnik za automatsku pušku, 60 komada streljiva kalibra 7,9 mm, te 80 komada streljiva kalibra 7,62 x 51 mm.

Pozivamo sve one koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na 192 učine prvi korak prema dragovoljnoj predaji bez sankcija, a sve kako bi učinili svoje okruženje sigurnijim.

Napominjemo da dragovoljna predaja ne podliježe sankcijama, te se protiv građana neće pokretati niti kazneni niti prekršajni postupak.

Nakon poziva policiji na 192, posebno obučeni  policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu doći će na adresu pronalaska u automobilu bez policijskih oznaka i u civilnoj odjeći, gdje će na siguran način  preuzeti oružje ili minsko-eksplozivna  sredstva.

Takvim pristupom osigurana je anonimnost osobe koja predaje ilegalno oružje, a što je još važnije potencijalna opasnost svedena je na najmanju moguću mjeru.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: