SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

PROBODEN MUŠKARAC U OKUČANIMA: ʼNe znam kako mi se nož našao u ruciʼ

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: SBOnline
FOTO: Arhiv

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | PROBODEN MUŠKARAC U OKUČANIMA: ʼNe znam kako mi se nož našao u ruciʼ SB Online | PROBODEN MUŠKARAC U OKUČANIMA: ʼNe znam kako mi se nož našao u ruciʼ

Policija iznjela nove detalje o premlačivanju u Slavonskom Brodu

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: SBOnline
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

56-godišnji muškarac rodom iz Bosne i Hercegovine i sudionik Domovinskog rata osuđen je ovih dana od strane brodske sutkinje Jasne Krnić.  

Prema presudi muškarac je u popodnevnim satima u kafiću u Okučanima u alkoholiziranom stanju, s ciljem da ga teško ozlijedi, dok ga je izvodio iz lokala drugom muškarcu preklopnim nožem marke Maurer dužine oštrice 9 cm zadao ubodnu ranu u podlakticu lijeve ruke nanijevši mu povredu lake naravi, nakon čega ga je isti odgurnuo iz lokala, a odmah potom na pješačkoj stazi ispred lokala, postupajući s nakanom da i njega teško ozlijedi je trećem muškarcu istim nožem zadao ubodnu ranu u desno prsište dužine 2 cm i dubine do podležećeg rebra koja povreda je lake naravi.

Dakle s namjerom da drugog teško tjelesno ozlijedi, poduzeo radnje koja prostorno i vremenski prethode  ostvarenju bića kaznenog djela teške tjelesne ozljede. 

Sutkinja Krnić osudila ga je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine. 

U svojoj obrani optuženik je rekao kako je bio napadnut u istom lokalu. Toga dana došao je u lokal s namjerom da se pomiri, sjedio je i konzumirali su alkoholna pića. Popio je desetak pića i miješao je pivo i vino kada mu je prišao M.K Knežević i zamolio ga da izađe iz lokala, rekao je da će izaći kada popije piće. 

Nakon dvije do tri minute uhvatili su ga za prsa, i za leđa i počeli su ga vući iz lokala. Nije vidio tko ga je uhvatio. Na izlazu iz lokala je počeo  mahati nožem da se obrani, ali sam ne zna kako mu se nož stvorio u ruci. Nije imao namjeru nikoga ozlijediti. Nakon toga su ga počeli  tući stolicama, a on se branio koliko je mogao. Smatra da nije kriv, jer nije ništa planirao. Ne zna kako mu se nož našao u ruci. Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.