SB Online

PROBLEMI S POTICAJEM: Kažnjen HDZ-ov načelnik iz V. Kopanice

PRIJE 2 MJESECA
LUKA S
PRIKAZA: 2402

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | PROBLEMI S POTICAJEM: Kažnjen HDZ-ov načelnik iz V. Kopanice SB Online | PROBLEMI S POTICAJEM: Kažnjen HDZ-ov načelnik iz V. Kopanice

PRIJE 2 MJESECA
LUKA S
PRIKAZA: 2402

Povijerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa utvrdilo je da je načelnik Velike Kopanice Ivan Meteš povrijedio Zakon o sprječavanju sukoba interesa.

"Navedena povreda proizlazi iz propusta dužnosnika da po pisanom pozivu Povjerenstva u danom roku priloži odgovarajuće dokaze potrebne za usklađivanje prijavljene imovine u izvješću o imovinskom stanju dužnosnika i to izvješću podnesenom 03. siječnja 2019.g., izvješću podnesenom 29. travnja 2019.g. i izvješću podnesenom 21. lipnja 2021.g. s imovinom utvrđenom u postupku provjere na temelju podataka pribavljenih od nadležnih tijela, u dijelu izvješća „subvencije/donacije/poticaji“", kazali su na naš upit iz Povijerenstva.

Dodaju kako mu je izrečena sankcija obustave isplate dijela neto mjesečne plaće u ukupnom iznosu od 530 eura, koja će se trajati 4 mjeseca i izvršit će se u 4 jednaka uzastopna mjesečna obroka.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.