SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Privođenje na brodskoj tržnici

SB Online | Privođenje na brodskoj tržnici SB Online | Privođenje na brodskoj tržnici

PRIJE 2 GODINE
TEKST: PU brodsko-posavske

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

EVIDENTIRANO NEKOLIKO NARUŠAVANJA JAVNOG REDA I MIRA POD UTJECAJEM ALKOHOLA

Tijekom jučerašnjeg dana, policijski službenici su intervenirali nekoliko puta zbog narušavanja javnog reda i mira.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, oko 8 sati, postupali su na području Gradske tržnice, povodom dojave o narušavanju javnog reda i mira. Pritom su utvrdili da je 50-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 2,06 promila vikao i galamio, čime je uznemiravao prisutne građane. 

Oko ponoći, na području grada Nove Gradiške, 26-godišnjak je, nezadovoljan zbog zatvaranja ugostiteljskog objekta, pogrdnim riječima vrijeđao zaposlenicu ugostiteljskog objekta. Počinitelj prekršaja je doveden u policijske prostorije, gdje mu je očitana koncentracija alkohola u krvi od 2,65 promila alkohola u krvi.

Prilikom postupanja, na mjestu događaja, zatečen je i 25-godišnjak koji kod sebe nije imao identifikacijski dokument, te je prekršajno sankcioniran sukladno odredbama Zakona o osobnoj iskaznici.

Alkoholizirani počinitelji prekršaja su zadržani u prostorijama policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola. 

Policija protiv svih počinitelja prekršaja podnosi prekršajne prijave zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

MOBILNA JEDINICA PROMETNE POLICIJE SANKCIONIRALA 67-GODIŠNJEG PROMETNOG RECIDIVISTU

Policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije, su u četvrtak (9. prosinca), u Slavonskom Brodu, zaustavili počinitelja prometnih prekršaja koji je upravljao vozilom kojemu je isteklo važenje prometne dozvole.

Oko 17 sati, u ulici Sv. Antuna, zaustavili su osobni automobil, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao 67-godišnjak. Daljnjim provjerama, utvrđeno je da se radi o prometnom recidivistu, odnosno učestalom ponavljaču istovrsnih prometnih prekršaja. 

Protiv počinitelja prekršaja, policijski službenici podnose prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: