SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pripreme nogometaša Tomislava iz Donjih Andrijevaca u završnoj fazi

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: sportalo.hr
FOTO: FB Tomislav Donji Andrijevci

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Pripreme nogometaša Tomislava iz Donjih Andrijevaca u završnoj fazi SB Online | Pripreme nogometaša Tomislava iz Donjih Andrijevaca u završnoj fazi

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: sportalo.hr
FOTO: FB Tomislav Donji Andrijevci

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U završnom dijelu zimskih priprema nalaze se i nogometaši Tomislava iz Donjih Andrijevaca koje slijedeću nedjelju očekuje nastavak sezone u Trećoj ligi – istok. Podsjetimo da se momčad Bernarda Brnjića nalazi na sjajnom 3. mjestu kao novi klub u ovom natjecanju te samo 4 boda zaostaju za vodećim dvojcem iz Čepina i Đakova. Sa zimskim pripremama ekipa iz Donjih Andrijevaca krenula je 17. siječnja te je odigrala 6 pripremnih utakmica. Domaće utakmice igrali su su na umjetnoj travi Stadiona uza Savu na kojem su s 1:0 poraženi od Oriolika iz Oriovca, da bi nakon toga s 5:2 pobijedili Amater, pa s 3:2 juniore Marsonije i s 3:1 Slavonac iz Gunjavaca i Drežnika. Šokadiju iz Babine Grede dobili su s 3:0, a Graničar iz Klakara s 5:4. Utakmica protiv Vinogorca koja je igrana ovog vikenda bila je ujedno i posljednja uoči početka nastavka prvenstva.

NK Tomislav – NK Vinogorac 1:2 (K.Kokanović / Đurković, Mijić)   Posljednja pripremna utakmica pred prvo kolo odigrana je u Andrijevcima protiv ekipe Vinogorca koji bi sa svojim rosterom igrača definitivno imao što za reći u 3. NL Istok za koju se bore. Ulaze domaći malo neozbiljno i u osmoj minuti gube dva razlike. Nakon toga se domaći malo bude unatoč tome što je zdravstveni karton vrlo nepovoljan i nisu počeli s igračima koji su suspendirani prvo kolo, smanjuju rezultat koji se nakon toga ne mijenja do kraja. Sada se okreću igrači Tomislava prvenstvu i utakmici s Slavijom iz Pleternice u kojoj traže pobjedu na otvoranju proljetnog dijela natjecanja 3. NL ISTOK. Sastav NK Tomislav: Ličanin, B.Tolić, Balentović, Galović, Marčetić, Jelić, Radman, S.Tolić, K.Kadić, Kruljac, K.Kokanović Još su igrali: Buholc, Babić, Bukatko, Petričević, Kitanović (FB Tomislav)   U igračkom dijelu trener Bernard Brnjić na popisu ima 28 igrača među kojima je i nekoliko juniora koji su ove zime uključeni u rad s prvom ekipom. Klub su između dvije polusezone napustili: Berislav Zmaić, Ante Batinić, Antonio Svrzlić, Slaven Barišić i Almedin Bundavica koji je i dalje član kluba, ali je otišao u Cazin igrati futsal. Od novih imena iz Vinogorca je došao Stjepan Kruljac, a iz Đakova Gabrijel Petanjak. Iz susjednih klubova nižeg ranga Tomislavu su pristupili Karlo Kadić iz Gundinaca i Antonio Bjelopavlović iz Velike Kopanice. Ove zime u radu s prvom ekipom priključeni su juniori: Patrik Sertić, Franko Degmečić, David Andrijević, Toni Janković i Eduardo Mižurić. Pojačanje bi od proljeća i odlična zamjena za Bundavicu trebao biti Đakovčanin Ivan Jelić koji je zbog neugodne ozljede jako malo igrao jesenas, dok se od njega očekuju velike stvari.

Novost je da je uprava Tomislava iz Donjih Andrijevaca zatražila licencu za nastupom u SuperSport Drugoj ligi što znači da klub želi u rang više. Pogotovo što je bodovna razlika u odnosu na vodeće samo dostižna 4 boda.

Slijedeće nedjelje nogometaši Tomislava u Donjim Andrijevcima igraju prvu utakmicu u nastavku proljetnog dijela prvenstva Treće lige – istok, a protivnik im je Slavija. U 1. kolu na početku nove sezone momčad Bernarda Brnjića je s 3:0 u Pleternici iznenadila Slaviju te je ta pobjeda najavila uspješnu jesensku polusezonu. Želja je sada s nova 3 boda krenuti i u proljetni nastavak te biti ozbiljan protivnik vodećim klubovima iz Čepina i Đakova.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.