SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Preko granice s drogom

SB Online | Preko granice s drogom SB Online | Preko granice s drogom

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici su jučer (6. lipnja) na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Slavonski Brod kod dvije osobe pronašli i oduzeli 178,52 grama droge marihuane.
Prilikom granične kontrole u zajedničkoj suradnji policije i carine u 10:45 sati, na graničnom prijelazu Stara gradiška, na izlazu iz Republike Hrvatske, u osobnom automobilu kojim je upravljao 40-godišnjak (državljanin Republike Hrvatske) u unutrašnjosti prtljage navedenoga pronađeno je 69,57 grama droge marihuane. Policijski službenici su 40-godišnjaku uručili izvješće o počinjenom prekršaju iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 

Istoga dana, u 21:50 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, kontroliran je autobus (hrvatskih registracijskih oznaka), vozač putnici i prtljaga. Pregledom prtljaga, kod jednog od putnika u dobi od 38 godina (državljanin Bosne i Hercegovine), pronađeno je i oduzeto 108,95 grama droge marihuane. Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: