SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Policija uhvatila ʺseoskeʺ lopove

SB Online | Policija uhvatila ʺseoskeʺ lopove SB Online | Policija uhvatila ʺseoskeʺ lopove
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod i Postaje granične policije Vrpolje, pronašli su i uhitili tri osobe (dvojica 21-godišnjaka i 38-godišnjak), nad kojima su proveli kriminalističko istraživanje zbog sumnje da su tijekom lipnja i studenoga, počinili tri kaznena djela imovinskog kriminaliteta. 

Kazneno djelo teške krađe su počinili na području Općine Slavonski Šamac, a dva kaznena djela krađe na području Općine Bukovlje, oštetivši vlasnike za nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Naime, policija sumnja da je 21-godišnjak, u lipnju, tijekom noći, na području Općine Slavonski Šamac, provalio u obiteljsku kuću, otuđivši alat (motorne pile, trimer, pile za živicu i grmlje), plinsku bocu i plamenik za korov.

Nadalje je utvrđeno, da su 21-godišnjak i 38-godišnjak, tijekom studenoga, na području Općine Bukovlje, sa otvorenog privatnog prostora i neograđene parcele, otuđili resiver za snimanje nadzornih kamera, zvučnik, profesionalnu peć za ugostiteljstvo, dvije bušilice, te više komada štapova za pecanje. 

Policijski službenici su dio otuđenih predmeta pronašli, te će iste vratiti vlasnicima. Protiv dvojice 21-godišnjaka i 38-godišnjaka policija podnosi posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.  


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: