SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Policija ugostila učenike osnovne škole Antun Mihanović

SB Online | Policija ugostila učenike osnovne škole Antun Mihanović SB Online | Policija ugostila učenike osnovne škole Antun Mihanović

PRIJE 8 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: PU brodsko-posavska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su ugostili učenike Osnovne škole Antun Mihanović, razredni odjel koji pohađaju djeca s poteškoćama u razvoju.
 
Policijska službenica Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje je zajedno s djecom i njihovim asistentima pješke došla u policijsku upravu.

Nakon dolaska, u službenim prostorijama im je prvo održana prezentacija rada policijskih službenika, ondje su upoznali nekoliko policajaca koji su im se predstavili i pojasnili sve što ih je zanimalo.

S obzirom da ih se jako dojmio policijski posao, policijska službenica ih je povela u obilazak, pa su tako vidjeli Operativno komunikacijski centar PU brodsko-posavske (192) i upoznali policajce koji se javljaju na telefon kada su građani u nevolji.

Zatim su im policajci pokazali službeni automobil, specijalno vozilo za prijevoz uhićenih osoba, a najzanimljiviji dio obilaska im je bio pregled prostorija za zadržavanje.

Kako bi se dugo sjećali ove lijepe posjete, policajci su naše mališane darovali sa poklončićima (amblem policije i šilt kapama).Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: