SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Policija iznijela još detalja o samoranjavanju na Slavoniji I

SB Online | Policija iznijela još detalja o samoranjavanju na Slavoniji I SB Online | Policija iznijela još detalja o samoranjavanju na Slavoniji I

PRIJE 6 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: jabuka tv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U vezi ozljeđivanja osobe (u dobi od 43) od dana 8. listopada i objavljene vijesti Događaj, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, utvrdili su da se radi o samoranjavanju. Naime, dana 8. listopada, oko 16.30 sati, u Slavonskom Brodu u Naselju Slavonija, 43-godišnjak se sam ozlijedio vatrenim oružjem. Liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje su ozljede okvalificirane kao lakše. 

Jučer (dana 10. listopada), temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražen je dom i prostorije koje koristi 43-godišnjak (sa područja Brodsko-posavske županije). Prilikom pretrage pronađena su tri komada pištoljskog streljiva kalibra 6,35 mm, te 0,5 grama droge kokain. Policijski službenici protiv 43-godišnjaka podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brdu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga Slavonskom Brodu Općinskom sudu. 

Sukladno rješenju i naredbi Županijskog suda u Slavonskom Brodu Stalna služba u Požegi, osumnjičeni 43-godišnjak je danas vraćen na daljnje izdržavanje zatvorske kazne u Požegu. U vezi navedenog događaja policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: