SB Online

Pjevač iz Slavonije napadnut i opljačkan u Zagrebu zato što je homoseksualac?!

PRIJE 1 GODINU
TEKST: 034 portal

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Pjevač iz Slavonije napadnut i opljačkan u Zagrebu zato što je homoseksualac?! SB Online | Pjevač iz Slavonije napadnut i opljačkan u Zagrebu zato što je homoseksualac?!

PRIJE 1 GODINU
TEKST: 034 portal

Lipički pjevač Željko Milašinović na svom je Instagram profilu napisao da je u petak navečer doživio napad od trojice mladića zato što je deklarirani homoseksualac. Napad se dogodio u Španskom, u Ulici Antuna Šoljana.

Cijeli slučaj je, kako Željko navodi, prijavio policiji. U napadu nije bilo ozljeda, ali mu je ukradena torbica s novčanikom, u kojem su bili dokumenti i nekoliko tisuća kuna.

"Danas oko 20.30 sam napadnut od strane trojice mladića koji su mi iz ruke oteli torbicu u kojoj su mi se nalazili ključevi od stana, novčanik sa dokumentima, te novcima. Cijeli slučaj je prijavljen policiji, te se duboko nadam da će se uspješno završiti. Žalostan sam samo u kakvom mi to lošem i jadnom svijetu živimo i zašto svatko nema pravo na slobodu izbora! Iskreno se nadam samo najboljem iz ove priče jer nekako, još vjerujem u dobro. Hvala policijskoj postaji Črnomerec na izuzetnoj susretljivosti! Netko to gore, vidi sve", napisao je Željko na svom Instagram i FB profilu. 

"Jučer, 23. rujna oko 20.35 sati u Susedgradu u Ulici Antuna Šoljana, nekoliko zasad nepoznatih počinitelja prišli su 24-godišnjaku nakon čega mu je jedan od njih iz ruke istrgnuo torbicu s dokumentima i novcem. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna", stoji u dnevnom priopćenju PU zagrebačke.

O Željkovom pjevačkom uspjehu smo pisali prije, a članak možete pročitati OVDJE.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.