SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pas (staford) izgrizao ženu i teško je ozlijedio

SB Online | Pas (staford) izgrizao ženu i teško je ozlijedio SB Online | Pas (staford) izgrizao ženu i teško je ozlijedio

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 7 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Ilustracija

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Postupajući po prijavi o ozljedama zaprimljenoj iz Opće bolnice Nova Gradiška, dana 3. siječnja, iz koje je vidljivo da je 31-godišnju ženu ugrizao pas nepoznatog vlasnika. Policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje i potvrdili sumnju da je dana, 31. prosinca 2023. godine, oko 12.30 sati, na ulici, u Kovačevcu, pas (Staford) koji nije bio pod nadzorom 18-godišnjeg vlasnika, nekoliko puta ugrizao 31-godišnjakinju.

Ozlijeđenoj je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, a ozljede su okvalificirane kao teške tjelesne ozljede. O događaju je upoznata nadležna veterinarska inspekcija. Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. 
 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: