SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

OVO MOGU SAMO ONI: Sinoć je napravljen spektakl. Što nas očekuje danas?

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | OVO MOGU SAMO ONI: Sinoć je napravljen spektakl. Što nas očekuje danas? SB Online | OVO MOGU SAMO ONI: Sinoć je napravljen spektakl. Što nas očekuje danas?

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Sinoć je započeo spektakl u Novoj Gradiški. Naime, kako je već poznato krenulo je Novogradiško glazbeno ljeto, koje su pojedini mediji najavili jao najveći domaći event u regiji ove godine 

"Ovo se društvo ovdje pobrinulo da danas ne idete kući do sutra", kazao je u uvodu konferencije za medije Dalibor Petko.

"Naše Novogradiško glazbeno ljeto podijeljeno je na četiri tematske glazbene večeri, večeras je rock, sutra nas očekuje tamburaška i narodna večer, u subotu Zdravko Čolić, i u nedjelju, Gradski orkestar, i Satir", kazala je sinoć direktorica TZ Nova Gradiška - Dinka Matijević.

"Nismo se ograničili s trajanjem nastupa, mi ćemo se raširiti koliko možemo. Svirat ćemo 4 - 5 pjesama s novog albuma, tu su i stare pjesme", kazao je predstavnik Dubioze kolektiv. Treba napomenuti kako je Dubioza kolektiv nakratko prekinuo turneju po Španjolskoj kako bi nastupio u Novoj Gradiški.

Prema fotografijama je vidljivo kako je sinoć u Novoj Gradiški stvarno napravljen spektakl, a to govori i podatak da je  prostor od 21 tisuću metara kvadratnih bio popunjen do posljednjeg mjesta i da su brojni posjetitelji uživali.

Večeras nas na središnjem gradskom trgu na do sada najvećoj pozornici očekuju Tamburaški sastav „Bisernica”, Tomislav Bralić i klapa „Intrade” te zvijezda večeri Halid Bešlić.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.