SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Ovo je borba za izgradnju bolje, ljepše i pravednije Hrvatske

SB Online | Ovo je borba za izgradnju bolje, ljepše i pravednije Hrvatske SB Online | Ovo je borba za izgradnju bolje, ljepše i pravednije Hrvatske

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: SBonline
FOTO: privatni album

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Dan nakon iznenađujuće odluke predsjednika Republike Hrvatske, Zorana Milanovića, da bude nositelj SDP-ove liste u Prvoj izbornoj jedinici te kandidat u utrci za mjesto premijera Vlade Republike Hrvatske, SDP-ovci su došli u Slavonski Brod.



U Mjesnom domu J. J. Strossmayera na skupu naziva 'Borba za dostojanstvo', govorili su predsjednik SDP-a Peđa Grbin, član Predsjedništva SDP-a Predrag Fred Matić, saborski zastupnik Boris Lalovac, v.d. predsjednica SDP-a Brodsko-posavske županije Ivana Ribarić Majanović te predsjednik SDP-a Slavonskog Broda Anto Ravlić.

Peđa Grbin je odgovarao na pitanja novinara koja su bila usredotočena na to hoće li Ustavni sud dopustiti Milanoviću da bude nositelj liste.



Grbin je oduševljen odazivom ljudi na jučerašnjem skupu u Slavonskom Brodu, jer prije samo nekoliko godina to je bilo nezamislivo.
Najveću podršku i ovacije dobio je europarlamentarac Fred Matić koji u svom stilu govorio kako se ponovno moramo boriti za pravednu Hrvatsku, bez lopova. Napomenuo je kako je putujući do Slavonskog Broda vidio kako se svaka druga kuća u Slavoniji na prodaju te će uz dužnike kojih je u Hrvatskoj oko 211 tisuća to biti glavna zadaća nove vlasti da se promjeni.

Anto Ravlić predsjednik SDP-a Slavonski Brod rekao je da ova utrka nije sprint nego maraton, te da cilj nije samo pobjeda na izborima nego izgradnja ljepše, bolje i pravednije  zemlje kakvu smo oduvijek željeli.

U SL. Brodu su bili i Arsen Bauk, Biljana Borzan, Martina Vlašić Iljkić



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: