SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Oglasila se policija o tučnjavi u Slavonskom Brodu. Jedna osoba privedena

SB Online | Oglasila se policija o tučnjavi u Slavonskom Brodu. Jedna osoba privedena SB Online | Oglasila se policija o tučnjavi u Slavonskom Brodu. Jedna osoba privedena

Oglasila se policija o tučnjavi u Slavonskom brodu. Jedna osoba privedena

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: SBonline
FOTO: privatna snimka/screenshot

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Zbog napada na mladića u u naselju Matija Ivanić brodsko-posavska policija privela je jednu osobu povezanu s tim incidentom koji je snimljenim nadzornim kamerama. Snimka koju su lokalni portali na zamolbu roditelja objavili u ponedjeljak prikazuje napad na mladića koji je od siline udarca pao na tlo pri čemu mu je napadač zadao još nekoliko udaraca piše Večernji list.

Podsjetimo, napad se dogodio u noći na Staru godinu, na ulici u zoni obiteljskih kuća, gdje je kamera snimila skupinu mladića u prolazu pored koje je prošao automobil iz kojeg su izašla dva mladića. Skupina mladića se razišla, ali je jedan od mladića iz automobila sustigao dvojicu mladića te jednog od njih snažno udario. Žrtva je od siline udarca pala na tlo, a napadač mu je potom zadao još nekoliko udaraca te je potom pobjegao sa suputnikom dok je mladić ostao ležati na tlu.

Prema neslužbenim podacima, policija je dobila izvješće iz brodske bolnice po kojem su ozlijede mladića okarakterizirane kao lakše.

Osoba koja se dovodi u vezu s tučnjavom iz Slavonskog Broda  koje su  snimile sigurnosne kamere stavljena je pod nadzor policije, potvrdila Hini glasnogovornica brodsko-posavske policije Kata Nujić.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: