SB Online

ODUZET MU AUTOMOBIL: 22-godišnjak počinio niz prekršaja, pa pokušao pobjeći od policije

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PU brodsko-posavska

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | ODUZET MU AUTOMOBIL: 22-godišnjak počinio niz prekršaja, pa pokušao pobjeći od policije SB Online | ODUZET MU AUTOMOBIL: 22-godišnjak počinio niz prekršaja, pa pokušao pobjeći od policije

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su dana 26. rujna, u Trnjanima vršili nadzor brzine kretanja vozila, te su oko 22,30 sati, pokušali zaustaviti osobni automobil koji se kretao brzinom od 117 km/h na dijelu ceste gdje je brzina kretanja ograničena na 50 km/h, te je prošao i kroz crveno svijetlo na semaforu.

Iako se vozač oglušio na znakove policijskog službenika o zaustavljanju i nastavio vožnju, policajci su ga ubrzo zaustavili. Utvrđeno je da vozilom upravlja 22-godišnjak, koji nije koristio sigurnosni pojas, a za kojeg je izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova.

Policijski službenici su 22-godišnjaka priveli u prostorije policijske postaje, uz privremeno oduzimanje vozila, te protiv njega podnose optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.