SB Online

Održana svečanost otvorenja Europskog prvenstva u kajaku i kanuu

PRIJE 2 MJESECA
GRAD SL. BROD
PRIKAZA: 758

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Održana svečanost otvorenja Europskog prvenstva u kajaku i kanuu SB Online | Održana svečanost otvorenja Europskog prvenstva u kajaku i kanuu

PRIJE 2 MJESECA
GRAD SL. BROD
PRIKAZA: 758

Grad Slavonski Brod ovog je tjedna domaćin Europskog prvenstva u kajaku i kanuu u disciplini maraton. Prvenstvo se odvija od 13. do 16. srpnja, a Europskom prvenstvo ovog je tjedna prethodio Europski kup za veterane koji se održavao u ponedjeljak (10. srpnja) i utorak (11. srpnja). Povodom ovog velikog sportskog natjecanja, u Slavonskom Brodu trenutno boravi preko 500 sportašica i sportaša koji dolaze iz 26 europskih zemalja. Svi su, stoga, smještajni kapaciteti u Slavonskom Brodu popunjeni, a najzanimljivije utrke odvijat će se od sutra, 13. srpnja, pa sve do nedjelje, 16. srpnja. Prijenosi uživo utrka iz Slavonskog Broda mogu se pratiti na Sportskoj televiziji.

Svečanosti otvorenja Europskog prvenstva u Sportskoj dvorani „Vijuš“ danas je nazočila zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača koja je tom prigodom svim sportašima, njihovim trenerima i stručnom vodstvu poželjela ugodan boravak u Slavonskom Brodu, a Europskoj kajakaškoj asocijaciji zahvalila na ukazanom povjerenju i dodijeljenom domaćinstvu.

Utrke u četvrtak, 13. srpnja, započinju u 08.50 sati i traju do 18.10 sati, u petak, 14. srpnja, započinju u 08.50 sati i traju do 18.15 sati, u subotu, 15. srpnja, započinju u 08.15 sati i traju do 18.20 sati, a u nedjelju, 16. srpnja, započinju u 08.45 sati i traju do 16.20 sati.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.