SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Održana kreativna radionica ,,Preko umjetnosti do zvijezda: putovanje s Malim princom

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Održana kreativna radionica ,,Preko umjetnosti do zvijezda: putovanje s Malim princom SB Online | Održana kreativna radionica ,,Preko umjetnosti do zvijezda: putovanje s Malim princom

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Unutar ciklusa kreativnih radionica "Preko umjetnosti do zvijezda: putovanje s Malim princom", održana je dječja radionica izrađivanja vlastitog Sunčevog sustava, posvećena planetima koje je i sam Mali princ posjetio u istoimenoj knjizi. 

Voditeljica radionice je Matea Žilić, diplomirana knjižničarka ujedno i autorica ciklusa kreativnih radionica u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod. 
Radionica održana u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice, poslužila je kao izvrsna prilika djeci za upoznavanje s planetima koji čine Sunčev sustav, kao i za slobodnu interpretaciju istih.

Djeca su proširila svoja znanja o svemiru i književnosti, prakticirala timski rad i otkrila neke nove zanimljivosti, s naglaskom na buđenje znatiželje, igru i zabavu.
Ovim putem zahvaljujemo Gradskoj knjižnici na kreativnim aktivnostima i pozivamo djecu na sudjelovanje. Informacije o programima nalaze se na službenim stranicama Gradske knjižnice.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.