SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Održan 16. sajam cvijeća Florafest

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Sl. Brod

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Održan 16. sajam cvijeća Florafest SB Online | Održan 16. sajam cvijeća Florafest

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Sl. Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

I ove je godine naš najveći hortikulturni događaj privukao veliki broj izlagača iz Hrvatske i Slovenije koji su cvijećem i raznim artiklima ukrasili izložbene prostore. Bogatom ponudom i primamljivim prizorima potaknuli su veliki broj posjetitelja na dolazak u idilu brodske Tvrđave.
Florafest okuplja izlagače kojima je ovo prilika za predstavljanjem svojih proizvoda te velika pomoć uproizvodnji cvijeća, odnosno boljem plasmanu hortikulturne djelatnosti, ne samo na domaćem, već i na međunarodnom tržištu.
Ove godine Florafest bio je održan u istočnim kazamatima Tvrđave Brod čime se ponovno pokazalo da Grad ima zadivljujući prostor primjeren održavanju brojnih manifestacija i sajmova.
Ovom prilikom, Grad zahvaljuje svim izlagačima Florafesta, voditeljicama prigodnih radionica te, svakako, našim najmlađim sugrađanima koji su sa svojim udrugama sudjelovali na svečanom programu otvorenjaSajma.
Podsjetimo, manifestacija je službeno otvorena u subotu uz prigodni glazbeno-plesni programu unutar kojega su na svečanosti otvorenja nastupili Brodski leptirići, InMotion plesni studio, Udruga školskih plesnih skupina „Radost pokreta“ te Ukrajinsko kulturno prosvjetno društvo „Ukrajina“. Također, održana je radionica za djecu pod nazivom „Zeleno je IN“ koju je vodila Kristina Lopac, prof. biologije te radionica za odrasle pod nazivom „Bioraznolikost u vrtu“ poznate TV voditeljice Kornelije Benyovsky Šoštarić.
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.