SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Obavijest o subvencioniranom javnom gradskom prijevozu učenika i studenata

SB Online | Obavijest o subvencioniranom javnom gradskom prijevozu učenika i studenata SB Online | Obavijest o subvencioniranom javnom gradskom prijevozu učenika i studenata

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: SBonline
FOTO: autobusi.org

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Slavonski Brod i ove će godine sufinancirati javni gradski prijevoz učenicima s prebivalištem na području grada, a koji od mjesta prebivališta do mjesta školovanja imaju manje od 5 km udaljenosti, te studentima s prebivalištem na području grada koji studiraju također na području grada Slavonskog Broda.

U svrhu reguliranja navedenog, molimo zainteresirane učenike i studente da od 6. do 18. rujna 2023. godine podnesu zamolbe za subvenciju prijevoza za školsku/akademsku godinu 2023./2024. Zamolbu je potrebno podnijeti na propisanom obrascu koji se predaje u Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda, Vukovarska 1. Također, obrazac je dostupan i na dnu ovog teksta pa je isti moguće preuzeti, ispuniti te s potrebnom dokumentacijom poslati na sljedeću e-mail adresu: društvene.djelatnosti@slavonski-brod.hr. Učenicima i studentima koji podnesu zamolbe u navedenom periodu izdat će se potvrda s kojom će u poslovnici Terzić-busa moći podići subvencioniranu kartu za mjesec rujan.

Oni učenici i studenti koji ostvare pravo na subvenciju prijevoza od strane Grada Slavonskog Broda participiraju u prijevozu s iznosom od 13,27 eura. Učenici i studenti koji zamolbe za subvencionirani prijevoz ne podnesu do 18. rujna 2023. godine, iste mogu podnijeti i naknadno tijekom školske/akademske godine 2023./2024.

Uz priloženi obrazac, tijekom prijave potrebno je dostaviti sljedeće:

Potvrdu o redovitom školovanju
Osobnu iskaznicu (na uvid)
 OIB.
Obrazac prijave_subvencionirani gradski prijevoz

Izvor:www.slavonski-brod.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: