SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

NEVJEROJATNA PRIČA: Pijan sletio automobilom u kanal, izašao iz njega i kupio moped od slučajnog prolaznika pa se vratio u birtiju

SB Online | NEVJEROJATNA PRIČA: Pijan sletio automobilom u kanal, izašao iz njega i kupio moped od slučajnog prolaznika pa se vratio u birtiju SB Online | NEVJEROJATNA PRIČA: Pijan sletio automobilom u kanal, izašao iz njega i kupio moped od slučajnog prolaznika pa se vratio u birtiju

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Andrea Lužanac

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ovaj nevjerojatan slučaj nije se dogodio u našoj županiji, ali nije ni tako daleko od nje. Naime, pijani 35-godišnjak bjelovarskih registarskih oznaka, sletio je s ceste u Špišić Bukovici. Nakon što je sletio s ceste odlučio je pobjeći s mjesta prometne nesreće.

Ipak, u cijeloj ovoj priči ništa ne bi bilo neobično da se 35-godišnjak samo udaljio s mjesta prometne nesreće. Naime, on je prilikom bijega s mjesta prometne nesreće susreo drugog muškarca koji se vozio na neregistriranom mopedu i upravo od njega kupio je isti moped za 1000 kuna. Nakon što je kupio moped, sjeo je na njega i odvezao se u Pitomaču u birtiju, piše ICV.

Nakon birtije, 35-godišnjak se mopedom uputio kući, a tada ga je slučajno zapazila policija. Zaustavili su ga i ispod sjedala su pronašli tablice automobila sa kojima je 35-godišnjak prethodno sletio s ceste. Nakon što je konačno upao u ruke policije, 35-godišnji muškarac je odveden na triježnjenje, a u krvi je imao 1,54 promila alkohola.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: