SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Nesreća u Bukovlju, ozlijeđeno više osoba

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavska

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Nesreća u Bukovlju, ozlijeđeno više osoba SB Online | Nesreća u Bukovlju, ozlijeđeno više osoba

Sudionici ove prometne nesreće su lakše ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu pušteni kući

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Prometna nesreća u Bukovlju

U subotu, 9. ožujka oko 7:10 sati u Bukovlju u Ulici Firov kraj dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Očevidom je utvrđeno da se 21-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 0,41 promil kretala osobnim automobilom Ulicom Firov kraj, dok se ispred nje kretao automobil kojim je upravljao 45-godišnjak, a kao putnik u vozilu se nalazio 12-godišnjak.

Do prometne nesreće je došlo jer je 21-godišnjakinja krećući se iza navedenog vozila izgubila nadzor nad upravljačem, te je u zanošenju udarila u stražnji dio vozila ispred sebe koji je potom sletio na travnatu površinu. Nakon toga, vozilo kojim je upravljala 21-godišnjakinja je u daljnjem zanošenju udarilo u ogradu ispred kuće, nakon čega se prevrnulo na bočni dio. Sudionici ove prometne nesreće su lakše ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu pušteni kući.  

Po zaprimljenoj analizi koja se odnosi na prisutnost alkohola u krvi, protiv 21-godišnjakinje će biti donesena odgovarajuća pismena.

Alkohol

Brodski policajci su u subotu 9, rujna oko 4:45 sati vršeći nadzor prometa, u Slavonskom Brodu u Vukovarskoj ulici zaustavili i kontrolirali 30-godišnjeg vozača osobnog automobila.

Izvršenim alkotestiranjem, kod vozača je očitana koncentracija alkohola od 1,95 promila. Policajci su istoga priveli u službene prostorije, gdje je zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv 30-godišnjaka podnesen je optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Preventivno-represivna akcija u prometu
Tijekom vikenda (9./10. rujan, u vremenu od 19 do 1 sat), na prometnicama Policijske uprave brodsko-posavske, a u koordinaciji sa PU požeško-slavonskom,  provedena je  preventivno represivna akcija u prometu, s naglaskom na suzbijanje prekršaja brzine. Tijekom akcije utvrđena su 52 prekršaja.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.