SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Natočili gorivo te se odvezli bez plaćanja

SB Online | Natočili gorivo te se odvezli bez plaćanja SB Online | Natočili gorivo te se odvezli bez plaćanja

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: crna-hronika.info

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na graničnom prijelazu Bajakovo (Policijska uprava vukovarsko-srijemska), otkrivena su dva počinitelja kaznenih djela Prijevare, a koja su navedena djela počinili na području Policijske uprave brodsko-posavske.

Dana 19. veljače, u 13.15 sati, na odmorištu Dragalić (autocesta A3), nepoznati vozač je u osobni automobil natočio gorivo (nekoliko desetaka litara) te se odvezao sa benzinske postaje ne plativši natočeno gorivo. Uhvaćen je jučer (17. travnja) prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku te je utvrđeno da se radi o 27-godišnjaku (državljanin Republike Rumunjske). U drugom slučaju, također na odmorištu Dragalić, dana 27. ožujka, oko 5 sati, nepoznata vozačica je u osobni automobil natočila nekoliko desetaka litara goriva koje nije platila, a otkrivena je dana 2. travnja, prilikom izlaza iz Republike Hrvatske na navedenom graničnom prijelazu.

Utvrđeno je da se radi o 43-godišnjoj rumunjskoj državljanki. Policijski službenici su odgovornoj osobi oštećene tvrtke uručili podatke koji su potrebni za pokretanje postupka privatnom tužbom. 
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: