SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Nastavlja se raspad brodske Uprave: Doznajemo tko je još dao otkaz

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Nastavlja se raspad brodske Uprave: Doznajemo tko je još dao otkaz SB Online | Nastavlja se raspad brodske Uprave: Doznajemo tko je još dao otkaz

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Slavonskobrodsku Gradsku upravu je izgleda zahvatio veliki val otkaza, nakon što smo doznali da je otkaz dala jedna od najbližih suradnika gradonačelnik Duspare - pročelnica Vesna Zlatarević, iz Ureda gradonačelnika danas nam je potvrđena informacija kako je otkaz dala još jedna osoba bliska gradonačelniku, odnosno suradnica za odnose s javnošću i protokol.

Riječ je o osobi koja je inače vodila protokol, uređivala službene stranice Grada, pisala priopćenja, te vodila komunikaciju kako s nacionalnim tako i s lokalnim medijima. Na 'leđima' njene kolegice i nje padala je i organizacija manifestacija te Dana grada.

Ovo zaista postavlja legitimno pitanje što se događa sa slavonskobrodskom Gradskom upravom, gubi li aktualni gradonačelnik Mirko Duspara lagano tlo pod nogama? Kakvi su to odnosi iza zastora Vukovarske 1?

Sva su to pitanja na koja službene odgovor nikada nećemo dobiti, ali ipak iz neslužbenih razgovora doznajemo kako je kod svih isti razlog odlaska - ona.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.