SB Online

Nastavlja se raspad brodske Uprave: Doznajemo tko je još dao otkaz

PRIJE 3 TJEDNA
SBONLINE
PRIKAZA: 11023

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Nastavlja se raspad brodske Uprave: Doznajemo tko je još dao otkaz SB Online | Nastavlja se raspad brodske Uprave: Doznajemo tko je još dao otkaz

PRIJE 3 TJEDNA
SBONLINE
PRIKAZA: 11023

Slavonskobrodsku Gradsku upravu je izgleda zahvatio veliki val otkaza, nakon što smo doznali da je otkaz dala jedna od najbližih suradnika gradonačelnik Duspare - pročelnica Vesna Zlatarević, iz Ureda gradonačelnika danas nam je potvrđena informacija kako je otkaz dala još jedna osoba bliska gradonačelniku, odnosno suradnica za odnose s javnošću i protokol.

Riječ je o osobi koja je inače vodila protokol, uređivala službene stranice Grada, pisala priopćenja, te vodila komunikaciju kako s nacionalnim tako i s lokalnim medijima. Na 'leđima' njene kolegice i nje padala je i organizacija manifestacija te Dana grada.

Ovo zaista postavlja legitimno pitanje što se događa sa slavonskobrodskom Gradskom upravom, gubi li aktualni gradonačelnik Mirko Duspara lagano tlo pod nogama? Kakvi su to odnosi iza zastora Vukovarske 1?

Sva su to pitanja na koja službene odgovor nikada nećemo dobiti, ali ipak iz neslužbenih razgovora doznajemo kako je kod svih isti razlog odlaska - ona.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.