SB Online

Najavljeno otvorenje Biergartena, prezentacija Brodskog piva, te još puno toga novoga

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Najavljeno otvorenje Biergartena, prezentacija Brodskog piva, te još puno toga novoga SB Online | Najavljeno otvorenje Biergartena, prezentacija Brodskog piva, te još puno toga novoga

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Jučer je u novom Biergartenu u SL. Brodu održana prezentacija novog Brodskog piva, novog prostora, novih delicija, te nove kozmetike od hmelja. 

"Danas smo htjeli predstaviti uskoro otvaranje Biergartena, odnosno predstavili smo novo Brodsko pivo, također smo predstavili i kozmetiku od hmelja na koju smo posebno ponosni. Prva hrvatska kozmetika, htjeli smo nju, Hope (engleska riječ za hmelj), predstaviti.Nema copy-paste, napravili smo neku svoju priču i želimo biti malo drukčiji na tržištu, imamo i malo drukčiju ponudu hrane, ugostiteljstvo u Kući piva je jedna priča, ovdje u Biergartenu bit će apsolutno drukčija priča, ukratko - uhvatili smo cijeli svijet ugostiteljstva. Želimo dug život Brodskom pivu, te kozmetiku Hope koja je izuzetno zdrava kozmetika i ponosni smo što je prva hrvatska kozmetika od hmelja, rekao je Željko Špalat - vlasnik Kuće piva te novog, uskoro otvorenog Biergartena.Pored plata koje se služe na orahovom drvetu, zbog antibakterijske priče, u novom Biergartenu nudit će se pivska jela, koljenice, kobasice, rebarca, itd... Kako Špalat kaže "pivo i meso se sljubljuju. To je priča koja će uspjet". 

Špalat kaže kako je otvorenje novog Biergartena sredinom ovoga mjeseca, također je najavio i Oktoberfest. "S obzirom na to da ove godine u Njemačkoj nema Oktoberfesta, masa Nijemaca se prijavilo da dolaze u Slavonski Brod", dodaje Špalat. "Počelo je s idejom Željka Špalata, jedno smo se večer sreli u Kući piva, malo smo pričali te predložili Brodsko pivo za Kuću piva. Dao nam je smjernice, vrlo precizne, vrlo umjerene, da bude dobro i pitko pivo, mi smo to, nadam se, ostvarili, s ovim pivom koje imamo",kazao je Željko Katavić.

"Za pivo je korišteno ječmeni slad iz njemačke, češki hmelj, i sve u suradnji s našim dobrim kvascem je dovelo do Brodskog piva. Bit će ga i točeno i u bocama", rekao je Davor Jukić.

"Zadovoljni smo. Pet mjeseci smo vani s pivom, iznad svih očekivanja", rekao je Mario Ivanković.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: