SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

NAJAVA: brodska policija provest će akciju, evo tko je na meti

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Ilustracija

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | NAJAVA: brodska policija provest će akciju, evo tko je na meti SB Online | NAJAVA: brodska policija provest će akciju, evo tko je na meti

Krađe u Jakšiću i Požegi: Policija traga za počiniteljima

Cilj akcije je smanjenje sudionika prometnih nesreća pod utjecajem alkohola te podizanja razine prometne kulture i sigurnosti prometa na cestama

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Ilustracija

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske će dana 24. / 25. veljače (subota/nedjelja), u vremenu od 23 do 5 sati u suradnji s Policijskom upravom požeško-slavonskom provesti preventivno represivno postupanje u prometu s naglaskom na prekršaje upravljanja pod utjecajem alkohola.

Cilj akcije je smanjenje sudionika prometnih nesreća pod utjecajem alkohola kao i posljedica prometnih nesreća te podizanja razine prometne kulture i sigurnosti prometa na cestama.

U siječnju je evidentirano 16 prometnih nesreća u kojima je utvrđen alkohol kod vozača, što predstavlja povećanje broja takvih prometnih nesreća u odnosu na prošlu godinu za 9 prometnih nesreća ili 128,57 % (siječanj 2023. - 7).

Sukladno navedenom policijski službenici će pojačano nadzirati na lokacijama po vlastitim procjenama te apeliramo i upozoravamo sudionike u prometu da budu oprezni te poštuju prometna pravila, odnosno odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.