SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Nabijem vas majmuni! Marina vikala po zgradi da hoće piti pa vrijeđala policiju

SB Online | Nabijem vas majmuni! Marina vikala po zgradi da hoće piti pa vrijeđala policiju SB Online | Nabijem vas majmuni! Marina vikala po zgradi da hoće piti pa vrijeđala policiju

PRIJE 6 MJESECI
TEKST: danica
FOTO: Facebook

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Prema presudi donesenoj ovih dana, sve se dogodilo u listopadu oko 18.30 sati u Slavonskom Brodu.

“Marina je narušavala javni red i mir na način da je u vidno alkoholiziranom stanju (teturav hod, zadah po alkoholnim parama) unutar hodnika stambene zgrade vikala i galamila: ‘Dajte mi nešto za popiti’ i slično.

Priom je udarala rukama po ulaznim vratima stambene zgrade. Po dolasku policijskih službenika, iste je počela vrijeđati i omalovažavati riječima: ‘Šta vi hoćete, nabijem vas na kur*ac, majmuni jedni‘ i slično”, navodi se u presudi.

Marina je, dakle, odmah uhićena te je dva dana provela iza rešetaka. Na koncu je kažnjena sa 100 eura za divljanje po zgradi i 300 eura za vrjeđanje policije te mora platiti 40 eura troškova.

Ispod minimuma No, kako je bila u pritvoru, od kazne joj se oduzima 80 eura. ‘Vesela dama’ je zapravo odlično prošla jer joj je ukupna kazna, po novom zakonu u prekršajima protiv javnog reda i mira, mogla iznositi čak 6000 eura!

“Sud joj je izrekao novčanu kaznu ispod propisanog minimuma jer smatra da se, s obzirom na postojanje posebno izraženih olakotnih okolnosti, svrha kažnjavanja može postići i blažom kaznom od propisane.

Za opisani prvi prekršaj propisana je novčana kazna u rasponu od 300 do 2000 eura ili kazna zatvora do 30 dana, te za drugi prekršaj kazna u rasponu od 700 do 4000 eura ili kazna zatvora do 30 dana”, naglasila je sutkinja.

Presuda je nepravomoćna i Marina se na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku.

Izvor:www.danica.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: