SB Online

Mladež HDZ-a Brodsko-posavske županije jučer je biralo vodstvo

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Mladež HDZ-a Brodsko-posavske županije jučer je biralo vodstvo SB Online | Mladež HDZ-a Brodsko-posavske županije jučer je biralo vodstvo

Županijsko izborno povjerenstvo Mladeži HDZ-a Brodsko-posavske županije je  20. studenoga, provelo izbore za predsjednika Županijske organizacije Mladeži HDZ-a Brodsko-posavske županije, članice i članove Županijskog i Nadzornog odbora te za izaslanike na Izborni sabor Mladeži HDZ-a.

 Na čelu naše Mladeži ponovo je Sanda Livia Maduna koja će i ovaj mandat predstavljati Brodsko-posavsku Mladež. 

Istaknula je sljedeće:

"Dragim članicama i članovima Mladeži HDZ-a Brodsko-posavske županije zahvaljujem na ukazanom povjerenju! Čast mi je i zadovoljstvo predstavljati ih još jedan mandat kao predsjednica Mladeži naše Županijske organizacije. Ponosna sam biti dio Mladež koja je dobila priznanje za NAJBOLJU MLADEŽ HDZ-a.

Ovaj mandat uhvatit ćemo se u koštac sa izazovima s kojima se suočavaju mladi u našoj sredini. Bit ćemo zagovaratelj, posrednik i nositelj politike za mlade, a naša Mladež će i dalje biti nositelj društvenog optimizma.

 Čestitam svim izabranim kolegicama i kolegama! Uvjerena sam da ćemo snagom zajedništva i ovaj mandat uspješno svladati sve izazove. Sretno nam!"


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.