SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Makedonac i Hrvat krali novac iz autopraonica

SB Online | Makedonac i Hrvat krali novac iz autopraonica SB Online | Makedonac i Hrvat krali novac iz autopraonica

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: njuškalo

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom (državljanin Republike Sjeverne Makedonije) i 28-godišnjakinjom (državljanka Republike Hrvatske) zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela Teške krađe. Potvrđena je sumnja da su osumnjičeni počinili ukupno 11 navedenih kaznenih djela na području Slavonskog Broda, Općine Sibinj i Općine Garčin.

U vremenu od 7. prosinca 2023. godine do 28. siječnja 2024. osumnjičeni su nasilno otvarali zaključana metalna vratašca spremnika za kovani novac od usluga pranja automobila na prostoru autopraonica. Pritom su otuđivali kovani novac oštetivši vlasnike za nekoliko tisuća eura. Temeljem naloga Županijskog suda pretražen je osobni automobil kojim su se služili osumnjičeni te je pronađeno više predmeta koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Policijski službenici protiv 28-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, dok je 37-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: