SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

LOBIRANJA DO POSLJEDNJEG TRENUTKA: Danas proveden razgovor, a naša ravnateljica, pazite sada, na moru!

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Ante Mandarić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | LOBIRANJA DO POSLJEDNJEG TRENUTKA: Danas proveden razgovor, a naša ravnateljica, pazite sada, na moru! SB Online | LOBIRANJA DO POSLJEDNJEG TRENUTKA: Danas proveden razgovor, a naša ravnateljica, pazite sada, na moru!

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Ante Mandarić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Danas je izuzetno važan dan za rad CZSS Sl. Brod. Upravno vijeće CZSS je obavilo razgovor s dvije kandidatkinje za ravnateljicu CZSS i napisano je izvješće o obavljenom nadzoru u Centru. 

Izvješće je, prema našim, neslužbenim, informacijama loše, da ne kažemo katastrofalno imajući u vidu da je i zadnji nadzor pronašao niz nepravilnosti u radu ravnateljice Anice Gusak Krajnović i naložio da nepravilnosti ispravi. Upućeni izvori nam kažu da je na nekoliko ispravljenih nepravilnosti Gusak-Krajnović učinila dvostruko više novih nepravilnosti. 

Hoće li taj novi nalaz, nakon svega, biti dovoljan da Upravno vijeće ne da novi mandat Gusak-Krajnović ili će lokalni moćnici i šerifi koji su i do sad čuvali leđa ravnateljici, odobravali nepravilnosti pa čak i sudjelovali u njima uspjeti prisiliti Upravno vijeće i u konačnici ministra Piletića da da novi mandat Gusak Krajnović?

Uz sve ovo Gusak-Krajnović, umjesto da ispravlja nepravilnosti u radu CZSS odlazi na radničke igre u Rovinj (tako su nam kazali njoj bliske osobe) zajedno sa članom Upravnog vijeća Ivanom Pačićem, čiji glas u Upravnom vijeću ima bez obzira na sve.

Još se desila jedna čudna slučajnost, sjednica Upravnog vijeća održana je online. Je li moguće da se zbog zabave i razonode ravnateljice, jer ona piše u WhatsApp grupi, citiram: „Dragi svi, mi uživamo, promoviramo sportske vrijednosti radimo na našoj vidljivosti i osjećamo podršku koju nam pružate. Što se tiče vijesti koji sve čekamo, čekamo i dalje (smajlić). Dakle, držite nam fige i ponedjeljak idem dalje. Ugodan vikend Vam želim.“ gotov citat, Upravno vijeće održava online sjednicu.

Ponedjeljak 06.06.2022. zadnji je dan kad ministar mora potvrditi ili ne potvrditi odluku Upravnog vijeća. Ako ministar ne potvrdi odluku Upravnog vijeća mora imenovati vd ravnatelja. Gusak-Krajnović s tim ima iskustva jer joj dva ministra, Murganić i Aladrović, nisu potvrdili odluke Upravnog vijeća, te je dva puta obnašala dužnost v.d. ravnatelja jer je bila jedini kandidat što sada konačno nije slučaj. Hoće li se povijest ponoviti ili će novi ministar početi čistiti sustav socijalne skrbi od podobnih i zapošljavati sposobne vidjet ćemo u ponedjeljak.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.