SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Kad smo mi na redu? Plavopoljci svoj dom čekaju (pre)dugo

SB Online | Kad smo mi na redu? Plavopoljci svoj dom čekaju (pre)dugo SB Online | Kad smo mi na redu? Plavopoljci svoj dom čekaju (pre)dugo

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: SBonline
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Svjedoci smo kako zadnjih godina u Slavonskom Brodu ili se obnavljaju ili se prave novi mjesni domovi. Zadnje što je objavljeno je to da se prostorije mjesnog doma Jelas nadograđuje odnosno proširuje.

Jedan od prvih domova je i onaj na Plavom polju u kojem se nalazi HVIDR-a. Dom je davnih godina dodijeljen ljudima koji to zaista i zaslužuju, tada kao privremeno rješenje. Prošlo je više od 20 godina a to "privremeno" još traje.

U današnje vrijeme kada smo u Europskoj uniji, kada imamo pristup novcu kao nikada do sada vrijeme je da se tim ljudima, ratnim veteranima napravi novi moderniji dom a ovaj postojeći vrati građanima Plavog polja na korištenje.

Naravno, nitko ne prijeći Plavopoljcima da se služe ovim domom ali to nije "naše".

Samo za primjer prostorije MO Plavo polje se nalaze na sjevernoj strani doma (ako se to mogu nazvati prostorije) i to u hodniku između dvije prostorije koje su dodijeljene udrugama. Bez računala, bez ikakovog radnog stola s nekih 9 stolica.

Nužno je da HVIDR-a dobije novi i moderniji dom a Plavopoljci nazad svoj domOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: