SB Online

Incident na granici: Državljaninu iz BiH odbijen ulaz u Sl. Brod

PRIJE 2 TJEDNA
PU BRODSKO-POSAVSKE
PRIKAZA: 7601

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Incident na granici: Državljaninu iz BiH odbijen ulaz u Sl. Brod SB Online | Incident na granici: Državljaninu iz BiH odbijen ulaz u Sl. Brod

Također je istom sukladno odredbama Zakona o strancima izdano rješenje o odbijanju ulaska u Republiku Hrvatsku

PRIJE 2 TJEDNA
PU BRODSKO-POSAVSKE
PRIKAZA: 7601

Dana 15. rujna, oko 11:50 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku kontroliran je autobus (nacionalnih registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine), vozač, putnici i prtljaga.

U zajedničkoj suradnji policije i carine, kontroliran je putnik u dobi od 23 godine (državljanin Bosne i Hercegovine), koji je policijskim službenicima dao na uvid vozačku dozvolu Bosne i Hercegovine za koju su policajci izrazili sumnju u originalnost.

Daljnjim radom potvrđena je sumnja policijskih službenika da se radi o krivotvorenoj vozačkoj dozvoli, u vezi čega policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave.

Također je istom sukladno odredbama Zakona o strancima izdano rješenje o odbijanju ulaska u Republiku Hrvatsku.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.