SB Online

Ima preko 230 prijava. Divljak koji terorizira Slavoniju. Opet su ga uhitili

SB Online | Ima preko 230 prijava. Divljak koji terorizira Slavoniju. Opet su ga uhitili SB Online | Ima preko 230 prijava. Divljak koji terorizira Slavoniju. Opet su ga uhitili

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: 24 sata
FOTO: MUP

Stari poznanik (38) policije u nedjelju je ponovo imao sukob s čuvarima zakona i reda. Vikom i galamom u društvu poznanika (27) uznemirio je građane Nove Gradiške koji su pozvali policiju.

Nakon dolaska policije on je počeo vrijeđati, unatoč tome što su bili pod utjecajem alkohola pokušali su pobjeći, no policajaca su ih brzo sustigli i uhitili. Neslužbeno doznajemo da su kod mlađeg muškarca pronašli hladno oružje.

- Točno je da smo imali postupanje policije u nedjelju po prijavi o remećenju javnog reda i mira. Osobe su uhićene i protiv njih je podnesena prekršajna prijava, zbog narušavanja javnog reda i mira i posebna prijava zbog prijetnji službenoj osobi - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske, te dodala da je kao i u dosadašnjim prijavama sve dalje bilo u nadležnosti suda.

Stariji muškarac, kako neslužbeno doznajemo ima podeblji dosje zbog oko 230 prijava, uglavnom je bilo u pitanju remećenje javnog reda i mira, pucanje iz vatrenog oružja, prijetnji, te oštećenje tuđe stvari.

Jedan od najupečatljivijih grijeha je onaj iz 2017. godine.


Nasilnik je u društvu prijatelja K.F. (26) u kasnim noćnim satima posjetio benzinsku crpku u Slavonskom Brodu, Natočili su gorivo i nisu platili račun, još su fizički napali djelatnika 'Pomoći na cesti'.

Nakon napada, otišli su u Novu Gradišku i automobilom su se zabili u poznati novogradiški ugostiteljski objekt.

- Ništa mu nisam skrivio. Njih su dvojica problematični, poznati su policiji otprije. M.Š. ima oko 200 kaznenih prijava, bio je u zatvoru, ali uvijek bi ga otac izvukao iz nevolje u koju bi upao. Čuo sam da je M. Š., prije nego što su njih dvojica krenuli u svoj neslavni pohod, napao oca i da je pucao u dvorištu. Šokiran sam i ne mogu doći k sebi - rekao nam je tada vlasnik ugostiteljskog objekta.

I nije sve završilo time. M. Š. je otišao u dvorište sina vlasnika kuće u kojoj se nalazi kafić te iz puške izrešetao parkirani automobil.

- Nisam bio kod kuće. U njoj su bili supruga i sin (11). Dijete još nije otišlo spavati, bilo je za kompjutorom. On je stajao u dvorištu tri metra od prozora i pucao u auto. Da je pušku okrenuo prema prozoru, ubio bi mi dijete - ispričao je vlasnik izrešetanog automobila.

Pred kuću u kojoj živi K. F. (26), u nedjelju nešto poslije dva sata iza ponoći stigli su specijalci iz Osijeka koji su došli u pomoć kolegama iz Slavonskog Broda. Znali su da su naoružani te su ih pozvali da izađu iz kuće i predaju se.

U 6.50 sati pokušali su pobjeći, ali ih je sačekala policija i uhitila.

Od tada pa sve do nedjelje M.Š. je u međuvremenu nakupio još tridesetak prijava, i sigurno je po tome rekorder u Brodsko posavskoj županiji, gdje mu očito nitko ne može stati na kraj.

Izvor:www.24sata.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: