SB Online

Igralo se i ovaj vikend

SB Online | Igralo se i ovaj vikend SB Online | Igralo se i ovaj vikend

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Košarkaški klub Brod i ovaj vikend je bio aktivan, bar one kategorije koje nisu odgođene zbog pandemije.

Seniorke u Prvoj ligi gostovale su u Zagrebu protiv ŽKK Orka. Na to gostovanje Brođanke su otišle sa samo 7 igračica jer su ostale ili bolesne ili u samoizolaciji. Ove djevojke koje su igrale samo nekoliko dana prije utakmice izašle su iz samoizolacije. Bez obzira na ove činjenice pružile su jak otpor te na kraju izgubile sa 73:59.

Dječaci u kategoriji U13 gostovali su u Novoj Gradiški te odigrali odličnu utakmicu protiv KK Strmac (VK). Košarkaši trenera Bitunjca slavili su s 84:40. Ovo je ovim momcima druga pobjeda u tri kola a jedini poraz imaju protiv KK Borova  kada su izgubili s dva poena razlike. Što se prvenstvo više zahuktava to su mladi košarkaši Broda sve bolji i bolji.Sinoć se u Požegi odigrala odgođena utakmica juniora između KK Požega i KK Brod. Slavili su Brđani s visokih 110:38. Od samog početka utakmice igrala se košarka u jednom smjeru. Puno jači i nadmoćniji Brođani nisu dali nikakve šanse Požežanima. Trener Rimac kako je to i običaj dao je priliku svim igračima koji su to iskoristili na najbolji mogući način.

Prošli vikend trebali su igrati i kadeti (U17) no utakmica s Požegom je odgođena a trener Rimac je to iskoristio za jednu trening utakmicu gdje su se uz kadete i juniore „skinuli“ i treneri Bitunjac i Rimac. Bilo je jako zanimljivo.
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: