SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Humane zvijezde u Donjim Andrijevcima: Četvrtak, 5.listopada od 17 sati

PRIJE 8 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Plakat

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Humane zvijezde u Donjim Andrijevcima: Četvrtak, 5.listopada od 17 sati SB Online | Humane zvijezde u Donjim Andrijevcima: Četvrtak, 5.listopada od 17 sati

PRIJE 8 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Plakat

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Organizatori pozivaju na humanitarnu nogometnu utakmicu u tehničkoj organizaciji NK Tomislav iz Donjih Andrijevaca uz podršku Općine Donji Andrijevci, Općine Trnava, Općine Velika Kopanica i Općine Oprisavci. 

Poznati hrvatski nogometaši, sportaši, pjevači i osobe iz javnog života će u četvrtak 05.10.2023. posjetiti Donje Andrijevce i pod nazivom „Humane zvijezde Hrvatske 03“ zaigrati nogometnu utakmicu na stadionu „Tomislav Buhač“.

Humane zvijezde Hrvatske 03 je udruga koja svojim aktivnostima, donacijama i nogometnim spektaklima pomaže najpotrebitijima, stoga je glavni cilj ovog događaja povećavanje vidljivosti udruge Leptir iz Donjih Andrijevaca, te prikupljanje donacija za kupnju pomagala za rad djeci s poteškoćama u razvoju iste udruge.

Program počinje nogometnom utakmicom u 17h, nastavlja se druženjem, raznim aktivnostima za djecu i koncertom od 19:30 kada će nazočni moći uživati u hitovima Lidije Bačić. 

Od zvijezda sigurno dolaze Ivica Grnja, Željko Mavrović, Goran Vlaović, Vjekoslav Škrinjar, Robert Špehar, Marko Babić, Edin i Zemir Mujčin, Mato Neretljak, Slaven Knezović Grof, Boris Živković, Ivan Krstanović drugi….Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.