SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Hrpa glomaznog otpada koji su ostavili neodgovorni stanari

SB Online | Hrpa glomaznog otpada koji su ostavili neodgovorni stanari SB Online | Hrpa glomaznog otpada koji su ostavili neodgovorni stanari

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Redakcija SBonline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Javila nam se čitateljica s naselja Slavonija II koja je nezadovoljna činjenicom da stanovnici naselja u ulazu 3/3 gomilaju glomazni otpad na javnu površinu ispred svog ulaza. 

Kako nam piše tim putem joj djeca idu svakodnevno u školu i vrtić te se boji za sigurnost svoje djece jer kaže pitanje je vremena kada će se nešto s te hrpe otpada srušiti na ili će netko stati na zahrđali čavao.Nadalje nam piše kako predstavnik stanara nema namjeru rješavati problem s nagomilanim glomaznim otpadom. Moli mjerodavne da se ta hrpa glomaznog otpada odveze sa zelene površine na zadovoljstvo svih onih koji tim putem svakodnevno prolaze.

Također treba napomenuti kako Komunalac jednom godišnje odvozi glomazan otpad u Slavonskom Brodu, a za sve ostalo postoje tri reciklažna dvorišta u gradu. Naravno stava smo da Komunalac ne može biti odgovaran za ovakvo neodgovorno ponašanje građana.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: