SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Genijalno! Dok je bila u bolnici prijateljica joj slala drogu u paketu

SB Online | Genijalno! Dok je bila u bolnici prijateljica joj slala drogu u paketu SB Online | Genijalno! Dok je bila u bolnici prijateljica joj slala drogu u paketu

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Pixabay

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske u zajedničkoj suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 39 i 35 zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela i prekršaja iz područja kriminaliteta droga. Utvrđena je sumnja da je 39-godišnjakinja, dana 29. veljače, 35-godišnjakinji koja se nalazila na liječenju u bolnici (na području Policijske uprave brodsko-posavske) poslala paket u kojem se nalazilo 10,5 grama droge amfetamin.

 Policijski službenici protiv 39-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet droga, dok protiv 35-godišnjakinje podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: