SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Evo za koliko novaca je mladić prodao 30 grama marihuane

SB Online | Evo za koliko novaca je mladić prodao 30 grama marihuane SB Online | Evo za koliko novaca je mladić prodao 30 grama marihuane

PRIJE 2 GODINE
TEKST: PU brodsko-posavska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

Osumnjičeni je u ožujku 2022. godine, na području Zagreba (za više tisuća kuna) od nepoznate osobe kupio 201 gram droge marihuane s ciljem daljnje prodaje na području Nove Gradiške, koju su policijski službenici oduzeli od 23-godišnjaka. Informacija objavljena, 11. ožujka 2022. godine na web stranici Policijske uprave brodsko-posavske, pod naslovom: „U vozilu kojim je upravljao imao 201 gram marihuane“. 

Nadalje je utvrđeno, da je 21-godišnjak, krajem travnja ove godine, za nekoliko tisuća kuna prodao 30 grama droge marihuane 19-godišnjaku, od kojega su policijski službenici drogu oduzeli 29. travnja. Informacija objavljena 30. travnja na web stranici policijske uprave pod naslovom: „Okučanski policajci kod dvojice 19-godišnjaka pronašli i oduzeli drogu amfetamin, marihuanu i GHB“. 

U sklopu kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su jučer od 21-godišnjaka, oduzeli 67,99 grama droge marihuane, koju je namjeravao prodati. Također su oduzeli i digitalnu vagu s tragovima droge, te ostale predmete u vezi sa počinjenjem kaznenog djela. 

Policijski službenici protiv 21-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: