SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

EU IZBORI: Kandidati HSU Silvija Portner i Ante Pavković predstavili se građanima na brodskoj tržnici

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | EU IZBORI: Kandidati HSU Silvija Portner i Ante Pavković predstavili se građanima na brodskoj tržnici SB Online | EU IZBORI: Kandidati HSU Silvija Portner i Ante Pavković predstavili se građanima na brodskoj tržnici

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Hrvatska stranka umirovljenika Brodsko-posavske županije na čelu sa svojim predsjednikom Goranom Pešut i predsjednicom Gradske organizacije Slavonskog Broda Melitom Dande na gradskoj tržnici u Slavonskom Brodu organizirali su predstavljanje kandidata te stranke za nedjeljne izbore za Europski parlament.
Među 12 kandidata ove stranke na državnoj razini su Silvija Portner iz Đakova i Ante Pavković iz Kutjeva, koji je predsjednik HSU Požeško-slavonske županije.
-Ako dođemo u priliku zastupat ćemo interese naše Slavonije, te utjecati da promjene kako bi manje države imale odgovarajući status jer nam je cilj potpuna ravnopravnost sa ostalim članicama Europske unije – kazao je tom prilikom Ante Pavković.
Pored toga pozvali su građane na izađu u nedjelju na svoja uobičajena glasačka mjesta, a Hrvatska stranka umirovljenika kroz ove izbore nastoji saznati koje je njihova pozicija na lokalnim izvorima iduće godine.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.