SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

EKSKLUZIVNO: Snimka iz Mesićeve nekoliko trenutaka nakon sukoba navijača

SB Online | EKSKLUZIVNO: Snimka iz Mesićeve nekoliko trenutaka nakon sukoba navijača SB Online | EKSKLUZIVNO: Snimka iz Mesićeve nekoliko trenutaka nakon sukoba navijača

PRIJE 3 GODINE
TEKST: L.S.

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kako smo već izvještavali, policija je izvijestila kako je u četvrtak nešto prije 23 sata došlo do tučnjave u brodskoj Mesićevoj ulici

"Oko 10-tak osoba jedne navijačke skupine, došlo je ispred prostorija udruge pripadnika druge navijačke skupine u Slavonskom Brodu, u Mesićevoj ulici. Pritom su oštetili ulazna vrata i prozore na objektu udruge, te se fizički sukobili s više pripadnika druge navijačke skupine, koji su prethodno gledali prijenos nogometne utakmice. Sudionici su pritom koristili palice i boce".

"Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, intervenirali su odmah po dojavi o događaju i na dvije lokacije (na autocesti A3) zaustavili osobne automobile u kojima su se nalazili sudionici navedenog događaja. Utvrđeno je da se radi o 10 osoba s područja Splitsko-dalmatinske policijske uprave, koji su uhićeni i dovedeni u prostorije policije", izvijestili su jučer iz PU brodsko-posavske.

Naši novinari došli su do snimke, koja je snimljena nekoliko trenutaka nakon sukoba, odnosno kada su se navijači jedne navijačke skupine počeli udaljavati s mjesta događaja.
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: