SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

EKSKLUZIVNE FOTKE: Šeik stigao u Sl. Brod, želi kupiti kolodvor, hoće li Duspara pokleknuti?

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | EKSKLUZIVNE FOTKE: Šeik stigao u Sl. Brod, želi kupiti kolodvor, hoće li Duspara pokleknuti? SB Online | EKSKLUZIVNE FOTKE: Šeik stigao u Sl. Brod, želi kupiti kolodvor, hoće li Duspara pokleknuti?

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Naše kamere uhvatile su u subotu u jutarnjim satima na brodskom kolodvoru ni manje, ni više nego šeika.

Kratko smo porazgovarali s njime, te nam je rekao da je stigao iz Kuvajta vidjeti fenomenalni Autobusni kolodvor u Slavonskom Brodu.

Kaže da je oduševljen tom nagrađivanom građevinom, te je odlučio to kupiti. Kaže da će gradonačelniku Duspari dati novaca koliko je potrebno. 

Na naš upit što će biti s kolodvorom, kaže da će ga srušiti i napraviti nekoliko terena za golf, kako bi građani Slavonskog Broda mogli uživati u tom sportu.

Napomenimo ovim putem, da su tradicionalne Dječje pokladne svečanosti u nedjelju.

U povorci će se okupiti 1100 djece vrtićke dobi i osnovnoškolaca, a predvodit će ih Gradska limena glazba „Željezničar“.

Okupljanje će biti ispred stadiona kraj Save „Marsonia“ u 13:30 sati te će se povorka formirati prema određenom redoslijedu. Od 14 sati vesela dječja povorka kretat će se ulicom Vlatka Mačeka, ulicom sv. Florijana prema crkvi Gospe Brze Pomoći, kroz ulicu Petra Krešimira IV. pa do Trga Ivane Brlić-Mažuranić, gdje će se održati glazbeno-zabavni program. 

S obzirom na kretanje povorke u sklopu Dječjih pokladnih svečanosti na snazi će biti privremena regulacija prometa od 13 do 15 sati i to u prethodno spomenutim ulicama, odnosno na trasi kretanja povorke. Napomenimo još da pokladni običaji dozvoljavaju objavu ovakvih tekstova.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.