Edukativno-sportski dan u Slavonskom Brodu

FOTO: Grad Slavonski Brod

3.5.2023. | 10:58 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 689

Sportska dvorana Vijuš danas je bila sjedište sportskih zbivanja. Naime, djeca i mladi imali su priliku sudjelovati na edukativno-sportskom Telemach Danu sporta u sklopu kojega su brodski osnovnoškolci imali priliku odmjeriti svoje snage u graničaru i atletici. Riječ je o događaju Plazma Sportskih igara mladih, najvećoj amaterskoj sportskoj manifestaciji u Europi koja pruža priliku djeci osnovnoškolske i srednjoškolske dobi da potpuno besplatno od siječnja do kraja kolovoza sudjeluju u organiziranim natjecanjima u ukupno 10 različitih sportova. Osim sportskih natjecanja, djeca imaju priliku sudjelovati i u edukacijama naziva “Reci ne! govoru mržnje”, “Budi navijač, ne razbijač” te na edukaciji o pravilnom ponašanju u cestovnom prometu.

Današnje najspretnije ekipe u graničaru te najbrži trkači izborit će plasman na državnu završnicu Telemach Dana sporta koja će se krajem srpnja održati u Rijeci. Uoči početka natjecanja, sve sudionike edukativno-sportskog dana pozdravila je zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača i poželjela im sreću te uspjeh u natjecanju.

Izvor:www.slavonski-brod.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI