Dvije trenerice i deset igračica KK Brod-a putuju u Houston i San Antonio

FOTO: Privatni album

2.12.2022. | 09:54 | Igor Safundžić
Pregleda: 2225

Put Houstona i San Antonija krenule su dvije trenerice i deset igračica Košarkaškog kluba Brod. 

Sve je to u svrhu razmjene sportske diplomacije. Put San Antonia krenule su delegacije iz Hrvatske i Srbije.

Ovaj put odnosno boravak u cijelosti je financiran od strane Statedepartmenta i domaćina u državi Texas. Ovaj boravak u cijelosti podrazumijeva profesionalnu WNBA i NBA košarku. Također u programu su i univerzitetska i srednjoškolska košarka kao i košarku osoba s invaliditetom. Uz same košarkaške vještine cure će učiti i o pravilnoj ishrani te kako biti mentalno spreman na izazove košarkaške igre. Naravno, uz sve navedeno ove mlade košarkašice će učiti a nadamo se i naučiti kako doprinijeti sportskoj zajednici kroz razne projekte i volonterske aktivnosti.
Ovo putovanje će za Željku, Reu, Anu, Paulu.....i sve ostale koje su otišle u Texas biti jedno ogromno iskustvo koje će pamtiti cijeli život te znanje koje će ponijeti sa sobom u Slavonski Brod.

Kako ovo nije samo radno-edukativni posjet košarkašice i trenerice ići će i na NBA utakmicu između San Antonio Spursa i  Phoenix Sunsa a da doživljaj bude veći i bolji sjedit će odmah do igrača. Trenerice Kornelija i Ognjenka su s curama te će nam se javljati s dojmovima i fotografijama a mi ćemo sa zadovoljstvom prenosit o ovom posjetu košarkašica i trenerica Texasu.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI